Låna elcykel och tält

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Under sommaren lånar kommunens energi- och klimatrådgivning ut elcyklar gratis för utflykter i Åtvidabergs närområde. Ett perfekt sätt att upptäcka kommunens fantastiska natur.

Att cykla med en elcykel är nästan som med en vanlig cykel, men du får lite hjälp på traven. Med lådcykeln kan du dessutom få med dig både picknickkorg och barnen. Ett perfekt sätt att upptäcka den fantastiska naturen kring och i Åtvidaberg. Kanske tar du med tältet och stannar någonstans i skogarna runt tätorten. Batteriet tar dig cirka 4 mil i normal terräng.

Utlåning

Det finns elcykel av standardmodell och trehjulig med låda att låna. Passa på att låna flera och gör en utflykt med familj eller vänner! Utlåningen pågår mellan vecka 26-32. All utlåning måste förbokas. Cyklarna kan bokas under två dygn som längst.

Tält

Det finns även två tält för utlåning, fyll i om du vill låna ett eller två i bokningsformuläret nedan.

Hämtning

Hämtning sker vardagar på Åtvidabergs Bruks- och Facitmuseum mellan 13.00 och 14.00.

Återlämning

Återlämning sker vardagar på Åtvidabergs Bruks- och Facitmuseum mellan 12.00 och 13.00. När cyklarna återlämnas ska batteriet vara fulladdat.

Bokning

Cyklarna måste bokas via denna e-tjänst senast klockan 10.00 samma dag. Första dag som går att boka cyklarna och tälten är 26 juni och sista återlämningsdag är 14 augusti.

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa